Od samog početka, kako je prvi bijeli lusuzni šator, njemačkog porijekla, stigao u Bijeljinu, zamisao je bila da vjenčanja, rođendani, korporativni i VIP događaji dobiju jednu sasvim novu notu i značaj u društvu. Kada kažemo luksuzni šator, onda mislimo i na kompletnu luksuznu opremu koja dolazi uz to. Na bilo kojoj površini, uz šator se postavljaju drveni podovi sa potpunom novim etisonima i to u različitim bojama. Kad smo kod boja, u mogućnosti ste da birate i boju dekoracije na plafonima, zidovima, stolovima i stolicima kojih ima raznoraznih vrsta. Bina za muziku – naravno da je imamo; svjetlosni i specijalni efekti, ozvučenje, grijanje i hlađenje šatora – sve Vama na raspolaganju.
Mobilni toaleti, kao i VIP toalet su takođe u ponudi.
O električnoj energiji i rashladnim uređajima ne brinite, jer raspolažemo opremom za prenos eletrične struje i agregatima u slučaju nestanka struje.

Ono o čemu svi pričaju jeste hrana i posluga na događajima koje organizuje kompanija Globus.
Raspolažemo sa posuđem, opremom za servis hrane i pića i potrošnim materijalom za više hiljada zvanica, a profesionalnost, disciplina, i iskustvo u ugostiteljstvu ključ su našeg uspijeha.
U centralnoj kuhinji u Dvorovima, za naše klijente spremamo na desetine različitih jela i menija, a ukoliko je lokacija van domena službe za dostavu, mi ta jela sa našim vrhunskim osobljem pripremamo na licu mjesta uz pomoć mobilne kuhinjske opreme.

Sve ovo Vam govori o tome da tim za organizaciju događaja u Globusu misli na sve do najsitnijih detalja i da Vi, kao domaćini bilo kakve vrste događaju možete skrštenih ruku da dočekate Vama najbitnije dane u životu.