Mesara i market

Mesare i market

Prerada mesa i prehrambena proizvodnja su jedna od osnovnih djelatnosti u našoj grupacije već od samog osnivanja firme.

Mesara i Market

Prerada mesa i prehrambena proizvodnja su jedna od osnovnih djelatnosti u našoj grupacije već od samog osnivanja firme.

Počevši od uslužnog klanja i pečenja prasadi i jagnjadi, kao tradicionalnog načine pripreme mesa na našim prostorima, mi u Globusu smo uspjeli da kroz naše restorane i organizaciju događaja dokažemo njegovanje i kvalitet domaćeg proizvoda u Semberiji. Danas se u našem sastavu nalazi više farmi, klaonica, dvije mesare i jedan market, gdje nudimo širok izbor svježih, prerađenih i poluprerađenih proizvoda od mesa. Bavimo se uslužnim klanjem, pregledom i pečenjem svinja, jagnjadi i govedine i piletine. Svake godine proizvodine nekoliko tona suhomesnatih proizvoda i osim distribucije istih kroz restorane i događaje, možete ih pronaći na nekom od naših prodajnih mjesta u Bijeljini i Dvorovima.

TRAŽIŠ POSAO?

KONTAKTIRAJ NAS PUTEM SAJTA ILI NA E-MAIL
PRIJAVI SE

USLUŽNO KLANJE I PEČENJE

Bavimo se uslužnim klanjem, pregledom i pečenjem svinja, jagnjadi i govedine i piletine. Svake godine proizvodine nekoliko tona suhomesnatih proizvoda i osim distribucije istih kroz restorane i događaje, možete ih pronaći na nekom od naših prodajnih mjesta u Bijeljini i Dvorovima.

DOMAĆI PROIZVODI

Tovljenje svinja se isključivo bazira na korištenju domaćih proizvoda za prehranu, a kontrolisan uzgoj u savremenoj farmi evropskog kvaliteta doprinosi kvalitetu i kontinuitetu mesnih proizvoda.

BEZ ADITIVA

Pored navedenog, u našim restoranima i marketima možete pronaći više vrsta naših pekarskih proizvoda pravljenih isključivo od osnovnih prirodnih sastojaka, bez aditiva.