O nama

o nama

Grupaciju Globus  danas čine dvije osnovne kompanije, Globus DOO i Globus TIM DOO.

Grupacija Globus

Grupacija Globus, koju danas čine dvije osnovne kompanije, Globus DOO i Globus TIM DOO, svoje korijene vuče još od 1998. godine, kada je prva samostalna ugostiteljska radnja Globus počela sa radom, ili bolje rečeno počela sa pisanjem istorije na području Semberije, a kasnije i u drugim državama. Od tada, pa do danas, dosta toga se promijenilo, ali putanja firme Globus se uvijek kretala ka vrhu. Danas ona zapošljava više stotina ljudi, sa preko 15 operativnih jedinica. U njenom sastavu se nalaze poljoprivredna gazdinstva i površine pod usjevima, farme životinja, prehrambena i mesna industrija, ketering služba, kompanija za organizaciju događaja, pogrebno preduzeće i cvjećara, restorani i građevisnka kompanija. Sa ovako širokim opusom djelatnosti, firma Globus uspjela je da zaokruži jednu veliku cjelinu i,

povezavši pomenute operativne jedinice, održala se na tržištu kao jedna od najuspješnijih i najistrajnijih kompanija u regionu. Danas naša grupacija posluje u 5 država i sarađuje sa brojnim evropskim kompanijama, uglavnom kroz organizaciju događaja, koju smatramo našim vodećim ogrankom u firmi. Raspolažemo sa nekoliko šatora vrhunskog kvaliteta, različitih dimenzija i karakteristika, kapaciteta od 50 do 3000 ljudi. Pritom, nudimo kompletnu uslugu za organizaciju eventa bilo koje vrste, a to znači: podovi, etisoni, dekorativna oprema, rasvjeta i specijalni efekti, ozvučenje, stolovi, stolice, rashladni i uređaji za grijanje šatora, usluga pripreme, dostave i služenja hrane i pića na licu mjesta sa preko 100 konobara i kuvara, 50 ljudi za montažu i održavanje i oko 10 menadžera koji sve to sprovode u djelo.

TRAŽIŠ POSAO?

KONTAKTIRAJ NAS PREKO SAJTA ILI NA E-MAIL
PRIJAVI SE

RESTORANI

Firma Globus se restoraterstvom, kao jednom od glavnih djelatnosti, počela baviti 1999. godine…

Pročitaj više

ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

Djelatnost popularnija pod nazivom Event menadžment je jedna od najrasprostanjenijih…

Pročitaj više

MESARA I MARKET

Kroz dvije mesare i jedan market, našim kupcima je omugćen pristup svježim mesnim…

Pročitaj više

FARMA I ZEMLJORADNJA

Uspijeh u poslovanju firme i kvalitet naših namirnica umnogome zavisi od domaće…

Pročitaj više

CVJEĆARA I POGREBNE USLUGE "ZVONO"

Od 2012. godine u sklopu naše kompanije nalazi se i cvjećara ’’Zvono’’ koja pored asortimana…

Pročitaj više

GRAĐEVINSKO PREDUZEĆE

Izgradnja, nadzor i projektovanje objekata niskogradnje, kao i izgradnja betonskih…

Pročitaj više

Profesionalnost, tradicija i dugogodišnje iskustvo

U vlasništsvu firme se, takođe, nalaze i 3 svečana salona kapaciteta od 50 do 900 ljudi, gdje organizujemo bilo kakvu vrstu privatnog ili korporativnog događaja.
Profesionalnost, tradicija i dugogodišnje iskustvo zaslužni su za povjerenje koje nam ukuzaju naši klijenti, koji se sa zadovoljstvom vraćaju kod nas.