Organizacija događaja

Organizacija događaja

Ono o čemu svi pričaju jeste hrana i posluga na događajima koje organizuje kompanija Globus.

Organizacija događaja

Sa ponosom možemo da kažemo da je naša firma kroz organizaciju događaja, ili kako se to danas popularno naziva – event menadžment – podigla jednu privrednu granu, kao što je ugostiteljstvo u Bosni i Hercegovini, na viši nivo.

Od samog početka, kako je prvi bijeli lusuzni šator, njemačkog porijekla, stigao u Bijeljinu, zamisao je bila da vjenčanja, rođendani, korporativni i VIP događaji dobiju jednu sasvim novu notu i značaj u društvu. Kada kažemo luksuzni šator, onda mislimo i na kompletnu luksuznu opremu koja dolazi uz to. Na bilo kojoj površini, uz šator se postavljaju drveni podovi sa potpunom novim etisonima i to u različitim bojama. Kad smo kod boja, u mogućnosti ste da birate i boju dekoracije na plafonima, zidovima, stolovima i stolicima kojih ima raznoraznih vrsta.

TRAŽIŠ POSAO?

Neophodno je popuniti formular radi uspješne prijave za posao
PRIJAVI SE

LUKSUZNI ŠATORI

Kada kažemo luksuzni šator, onda mislimo i na kompletnu luksuznu opremu koja dolazi uz to.

DRVENI PODOVI

Na bilo kojoj površini, uz šator se postavljaju drveni podovi sa potpunom novim etisonima i to u različitim bojama.

BINA ZA MUZIKU

Bina za muziku – naravno da je imamo; svjetlosni i specijalni efekti, ozvučenje, grijanje i hlađenje šatora – sve Vama na raspolaganju.

MOBILNI TOALETI

Mobilni toaleti, kao i VIP toalet su takođe u ponudi.

Zašto Globus?

Ono o čemu svi pričaju jeste hrana i posluga na događajima koje organizuje kompanija Globus. Raspolažemo sa posuđem, opremom za servis hrane i pića i potrošnim materijalom za više hiljada zvanica, a profesionalnost, disciplina, i iskustvo u ugostiteljstvu ključ su našeg uspijeha. U centralnoj kuhinji u Dvorovima, za naše klijente spremamo na desetine različitih jela i menija, a ukoliko je lokacija van domena službe za dostavu, mi ta jela sa našim vrhunskim osobljem pripremamo na licu mjesta uz pomoć mobilne kuhinjske opreme. Sve ovo Vam govori o tome da tim za organizaciju događaja u Globusu misli na sve do najsitnijih detalja i da Vi, kao domaćini bilo kakve vrste događaju možete skrštenih ruku da dočekate Vama najbitnije dane u životu.