Restoran Pet jezera

restoran pet jezera

Dobrodošli u kutak za svačiji ukus, mjesto gdje se opušta i duša i tijelo, restoran koji će Vam uljepšati dan i popraviti raspoloženje.

Restoran Pet jezera

U dvorištu manastira Svete Petke, u prelijepom gradskom naselju koje nosi ime kao i restoran, u februaru 2015. godine počinje priča ovog predivnog zdanja koje je postalo sinonim za opuštanje, dobar zalogaj i muziku koja liječi dušu.

Restoran Pet jezera predstavlja spoj izvrsne kuhinje, ljubaznog osoblja i nesvakidašnjeg ambijenta i kao takav važi za mjesto gdje svačiji ukus pronalazi svoj zalogaj, gdje majke i djeca rado dolaze u šetnju, gdje porodice proslavljaju najljepše momente, a parovi uživaju u romantičnoj večeri.

Unutrašnjost restorana obojena je laganim bojama veselja i ljubavi, ograđena ciglom iz davnih vremena, a odiše vedrinom i toplotom.

Sa preko 50 stolova u našoj bašti, hladom lipa i platana i pogledom na čarobno jezero i manastir ovo postaje druga kuća za svakoga ko kroči u naše dvorište.
Ljubazno osoblje restorana, prijatna klima i naša posebna kuhinja razlozi su zbog kojih smo na dobrom glasu.
Tu su još i sjajni orkestri koji uveseljavaju naše gosti, tematske večeri tokom ljetnih dana i brojna iznenađenja koja Vam priređujemo.

TRAŽIŠ POSAO?

KONTAKTIRAJ NAS PREKO SAJTA ILI NA E-MAIL
PRIJAVI SE